Zakaj eMR?

  • Ročno/Drive by/Walk by/Online
  • modul za menjavo števcev
  • modul greznične jame 
  • enostavna in uporabniku prijazna aplikacija
  • rešitev prilagojena vašim potrebam
  • integracija z zalednimi sistemi
  • podpora različnim radijskim sistemom
  • stalen razvoj in hitra podpora
  • prihranek na času in denarju
  • hitro in natančno odčitavanje števcev
 

Naša eMR rešitev

Kako deluje eMR rešitev?

Podjetja ali njihove stranke lahko uporabljajo eMR za spremljanje različnih sistemov hkrati.

eMR modul v oblaku zajame vse podatke in zagotavlja hitro in natančno odčitavanje števcev.

eMR mobilni modul ima avtomatiziran GPS sistem za nadzor poti, ki zbira odčitke števcev ročno, iz vozila ali peš. Spletni odčitki števcev se zbirajo z različnimi tehnologijami, npr. Iot, LoRa, različnimi koncentratorji.

Platforma eMR Fusion uporabnikom omogoča stalen nadzor nad porabo. Zagotavlja natančno analitiko za podjetja in njihove stranke, jih posodablja, kar prihrani njihov čas in stroške.

 Kontaktirajte nas

image/svg+xml architecture architecture Created with Sketch.

Komponente rešitve

eMR je sestavljen iz štirih neodvisnih komponent: modul za vodo, modul za plin, modul za menjavo števca in eMR Fusion s storitvijo v oblaku, ki shranjuje podatke iz različnih števcev na enem mestu.

Nizkofrekvenčno brezzično omrežje omogoča učinkovito, oddaljeno in baterijsko odčitavanje števcev. Ti moduli so idealni za fiksna brezzična omrežja in za oddaljeno odčitavanje števcev (iz vozila ali peš).

eMR Fusion modul

eMR Fusion je platforma v oblaku ali na lokaciji naročnika, ki preko brskalnika omogoča odčitavanje in menjavo števcev. Predstavlja most med ročnimi/AMR/AMI števci na enem mestu. Vizualizacija in analitika odčitanih podatkov omogočata dober in enostaven pregled stanja v omrežju in hitro odkrivanje odklonov.

Vodni modul (hladna in vroča voda)

Vodni in plinski modul delujeta na Android mobilnih napravah, zato sta primerna za delo na terenu. Uporaba je preprosta zlasti zaradi zemljevida, ki nazorno prikazuje barvne simbole vseh odjemnih mest, naloženih na aplikacijo.

Plinski modul

Možen je zajem vseh podatkov, potrebnih za spremljanje omrežja: fotografij, beležk, črtnih kod, itd. Verifikacija v realnem času zmanjša možnost napak ob odčitavanju stanja.

Modul za menjavo števca

Se mučite s papirologijo in nepopolnimi podatki ob inštalaciji ali menjavi števca? eMR modul za menjavo omogoča načrtovanje, pregled in izvedbo del na področju inštalacije števcev.

Tehnik preko mobilne aplikacije opredeli lokacijo števca, izvede zamenjavo, poslika stanje števca, skenira kodo in shrani GPS položaj.

Varna in enostavna uporabniška izkušnja 

Varnost

eMR je zasnovan s poudarkom na varnosti in zaščiti osebnih podatkov. Vsi podatki o uporabnikih so kriptirani z AES 128-bitnim protokolom.

Zadovoljstvo uporabnikov

Podporo uporabnikom zagotavlja samopostrežni portal, ki tako zmanjša obremenitev osebja, hkrati pa poveča zadovoljstvo uporabnikov.

Hitra implementacija

Preprost uporabniški vmesnik ne zahteva posebnega učenja. Uporabniška izkušnja portala je zasnovana na analizi realnih primerov uporabe številnih uporabnikov.

30

let izkušenj

62

naročnikov

70069100

števcev odčitujemo

Pišite nam danes in začnite koristiti prednosti programske opreme eMR.

Kontakt

JKP Šentjur

Infotim ponuja rešitev, ki ustreza našemu okolju. V veselje nam je sodelovati s tako prijaznim kolektivom, ki hkrati nudi hitro in strokovno tehnično podporo v primeru težav.

-Helena Čebulin

JP Prlekija d.o.o.

Naše podjetje JP Prlekija d.o.o. je pričelo sodelovati s podjetjem Infotim v letu 2017, takrat sicer samo z enim terminalom za popis daljinskih vodomerov. Vzporedno z obstoječim sistemom za popis so nam vzpostavili okolje v katerem smo lahko zelo dobro preverili delovanje programske opreme, tako na računalniku kot na terenu z dlančnikom. S sistemom smo bili zelo zadovoljni, zato smo v začetku letošnjega leta v celoti prešli na njihov nov sistem Fusion, kateri deluje v oblaku oz. Web okolju. Fusion nam omogoča, da z enim orodjem in Android napravo popisujemo stanja daljinskih vodomerov treh različnih proizvajalcev.

-Borut Kovačič

Komunala Idrija

S sistemom eMR podjetja Infotim smo zadovoljni, saj nam omogoča hitrejši prenos podatkov o popisih vodomerov v obračunski program, tako daljinskih kot tudi ostalih, ki so že nameščeni pri naših uporabnikih in jih popisujemo ročno.

-Mateja Rejc

VIK NG

Pri sodelovanju s podjetjem Infotim Ržišnik Perc d.o.o. želim izpostaviti, da software zadovoljuje naše potrebe po odčitovanju, uporabniki so - smo ga hitro sprejeli. Poudariti moram še, da je tehnična podpora odlična, fantje so strokovni – vedno in dosegljivi – ko jih potrebujemo! Vse to se seveda odraža pri veliko večjem številu mesečnih odčitkov. Z veseljem bomo sodelovali tudi v prihodnje.

-Edvin Roth