Zakaj eMR Fusion 2.0?

  • Ročno/Drive by/Walk by/Online
  • Modul za menjavo števcev
  • Modul greznične jame 
  • Enostavna in uporabniku prijazna aplikacija
  • Rešitev prilagojena vašim potrebam
  • Integracija z zalednimi sistemi
  • Podpora različnim radijskim sistemom
  • Stalen razvoj in hitra podpora
  • Prihranek na času in denarju
  • Hitro in natančno odčitavanje števcev
 

Naša eMR Fusion 2.0 rešitev

Kako deluje rešitev eMR Fusion 2.0?

Rešitev lahko uporabljate za spremljanje različnih sistemov hkrati.

Zajame vse podatke in zagotavlja hitro in natančno odčitavanje števcev.

eMR mobilni modul ima avtomatiziran GPS sistem za nadzor poti, ki zbira odčitke števcev ročno, iz vozila ali peš. On-line odčitki števcev se zbirajo z različnimi tehnologijami, npr. IoT, LoRa, različnimi koncentratorji.

Platforma eMR Fusion 2.0 uporabnikom omogoča upravljanje merilnih podatkov, zagotavlja natančno analitiko ter omogoča prihranek časa in stroškov.

 Kontaktirajte nas

image/svg+xml architecture architecture Created with Sketch.

Komponente rešitve

eMR Fusion 2.0 omogoča odčitavanje razlilčnih veličin, naprimer vode, plina, toplote.

eMR Fusion modul

eMR Fusion 2.0 omogoča odčitavanje razlilčnih veličin, naprimer vode, plina, toplote.

Vodni modul (hladna in vroča voda)

Vodni in plinski modul delujeta na Android mobilnih napravah, zato sta primerna za delo na terenu. Uporaba je preprosta zlasti zaradi zemljevida, ki nazorno prikazuje barvne simbole vseh odjemnih mest, naloženih na aplikacijo.

Plinski modul

Možen je zajem vseh podatkov, potrebnih za spremljanje omrežja: fotografij, beležk, črtnih kod, itd. Verifikacija v realnem času zmanjša možnost napak ob odčitavanju stanja.

Modul za menjavo števca

Se mučite s papirologijo in nepopolnimi podatki ob inštalaciji ali menjavi števca? eMR modul za menjavo omogoča načrtovanje, pregled in izvedbo del na področju inštalacije števcev.

Tehnik preko mobilne aplikacije opredeli lokacijo števca, izvede zamenjavo, poslika stanje števca, skenira kodo in shrani GPS položaj.

Varna in enostavna uporabniška izkušnja 

Varnost

eMR Fusion 2.0 je zasnovan s poudarkom na varnosti in zaščiti osebnih podatkov. Vsi podatki o uporabnikih so kriptirani z AES 128-bitnim ključem.

Zadovoljstvo uporabnikov

Podporo uporabnikom zagotavlja help-desk pomoč in CRM Intrix portal.

Hitra implementacija

Preprost uporabniški vmesnik ne zahteva posebnega učenja. Uporabniška izkušnja je zasnovana na realnih primerih iz prake.

30

let izkušenj

22

naročnikov

70069100

števcev odčitujemo

Pišite nam danes in začnite koristiti prednosti programske opreme eMR Fusion 2.0 .

Kontakt

JKP Šentjur

Infotim ponuja rešitev, ki ustreza našemu okolju. V veselje nam je sodelovati s tako prijaznim kolektivom, ki hkrati nudi hitro in strokovno tehnično podporo v primeru težav.

-Helena Čebulin

JP Prlekija d.o.o.

Naše podjetje JP Prlekija d.o.o. je pričelo sodelovati s podjetjem Infotim v letu 2017, takrat sicer samo z enim terminalom za popis daljinskih vodomerov. Vzporedno z obstoječim sistemom za popis so nam vzpostavili okolje v katerem smo lahko zelo dobro preverili delovanje programske opreme, tako na računalniku kot na terenu z dlančnikom. S sistemom smo bili zelo zadovoljni, zato smo v začetku letošnjega leta v celoti prešli na njihov nov sistem Fusion, kateri deluje v oblaku oz. Web okolju. Fusion nam omogoča, da z enim orodjem in Android napravo popisujemo stanja daljinskih vodomerov treh različnih proizvajalcev.

-Borut Kovačič

Komunala Idrija

S sistemom eMR podjetja Infotim smo zadovoljni, saj nam omogoča hitrejši prenos podatkov o popisih vodomerov v obračunski program, tako daljinskih kot tudi ostalih, ki so že nameščeni pri naših uporabnikih in jih popisujemo ročno.

-Mateja Rejc

VIK NG

Pri sodelovanju s podjetjem Infotim Ržišnik Perc d.o.o. želim izpostaviti, da software zadovoljuje naše potrebe po odčitovanju, uporabniki so - smo ga hitro sprejeli. Poudariti moram še, da je tehnična podpora odlična, fantje so strokovni – vedno in dosegljivi – ko jih potrebujemo! Vse to se seveda odraža pri veliko večjem številu mesečnih odčitkov. Z veseljem bomo sodelovali tudi v prihodnje.

-Edvin Roth