Zasnovan na principih učinkovitosti

Manjša investicija

 • Programska oprema eMR omogoča zajem podatkov iz naprav različnih proizvajalcev kot so Elster, Homerider, Diehl, Sensus, Zenner in vseh OMS kompatibilnih naprav.
 • eMR je zasnovan na tehnologiji Android, zaradi česar je naprednejši in cenejši od Windowsovih mobilnih naprav.
 • Načrtovanje na podlagi zahtev in fleksibilnost platforme EMR zagotavljata, da bo končna rešitev prirejena vašim konkretnim potrebam

Do več učinka z manj napora

 • eMR omogoča manualno odčitavanje na daljavo kar iz vozila ali pločnika.
 • Možnost tako ročnega kot daljinskega odčitavanja občutno prispeva k učinkovitosti vaše ekipe.
 • Z boljšim upravljanjem boste lažje uravnavali variabilnost porabe in načrtovali bodoče potrebe.
 • Ni potrebe po izobraževanju ali zaposlovanju certificiranih specialistov za določeno tehnologijo.
 • Podpora DMA con, večja točnost podatkov in bolj zanesljivi obračuni.

Učinkovito vzdrževanje rešitve

 • Z programom eMR lahko odpravite nedoslednosti. Povečate zadovoljstvo uporabnikov in zmanjšate izgube v omrežju.
 • Pohvalimo se lahko s kratkim odzivnim časom, ki je vedno v istem delovnem dnevu (še krajši v primeru kritičnih napak)
 • Stalen razvoj in posodobitve aplikacije v sodelovanju z naročniki
 • Infotim zagotavlja stalno podporo usposobljenega strokovnjaka
 • eMR izobraževanja in Infotim letne konference

Oglejte si našo rešitev

image/svg+xml architecture architecture Created with Sketch.

Komponente rešitve

eMR je sestavljen iz štirih neodvisnih komponent: vodni modul, modul za plin, modul za menjavo števca in eMR Fusion storitvijo v oblaku, vse zbrane podatke iz različnih števcev in mest zbere na enem mestu.

eMR-jevo nizkopasovno brezžično omrežje omogoča učinkovito odčitavanje baterijskih števcev na daljavo. Ti moduli so idealni za lastna brezžična omrežja ter za daljinsko odčitavanje (iz vozila ali peš).

eMR Fusion modul

eMR Fusion je platforma v oblaku ali na lokaciji naročnika, ki preko brskalnika omogoča odčitavanje in menjavo števcev. Predstavlja most med ročnimi/AMR/AMI števci na enem mestu. Vizualizacija in analitika odčitanih podatkov omogočata dober in enostaven pregled stanja v omrežju in hitro odkrivanje odklonov.

Vodni modul (hladna in vroča voda)

Vodni in plinski modul delujeta na Android mobilnih napravah, zato sta primerna za delo na terenu. Uporaba je preprosta zlasti zaradi zemljevida, ki nazorno prikazuje barvne simbole vseh odjemnih mest, naloženih na aplikacijo.

Plinski modul

Možen je zajem vseh podatkov, potrebnih za spremljanje omrežja: fotografij, beležk, črtnih kod, itd. Verifikacija v realnem času zmanjša možnost napak ob odčitavanju stanja.

Modul za menjavo števca

Se mučite s papirologijo in nepopolnimi podatki ob inštalaciji ali menjavi števca? eMR modul za menjavo omogoča načrtovanje, pregled in izvedbo del na področju inštalacije števcev.

Tehnik preko mobilne aplikacije opredeli lokacijo števca, izvede zamenjavo, poslika stanje števca, skenira kodo in shrani GPS položaj.

Poudarki na varnosti in kakovostni uporabniški izkušnji

Varnost

eMR je zasnovan s poudarkom na varnosti in zaščiti osebnih podatkov. Vsi podatki o uporabnikih so kriptirani z AES 128-bitnim protokolom.

Zadovoljstvo uporabnikov

Podporo uporabnikom zagotavlja samopostrežni portal, ki tako zmanjša obremenitev osebja, hkrati pa poveča zadovoljstvo uporabnikov.

Hitra implementacija

Preprost uporabniški vmesnik ne zahteva posebnega učenja. Uporabniška izkušnja portala je zasnovana na analizi realnih primerov uporabe številnih uporabnikov.

20

Let izkušenj

60

Naročnikov

70069100

Števcev odčitujemo

Pišite nam danes in začnite koristiti prednosti programske opreme eMR.

JKP Šentjur

Infotim ponuja rešitev, ki ustreza našemu okolju. V veselje nam je sodelovati s tako prijaznim kolektivom, ki hkrati nudi hitro in strokovno tehnično podporo v primeru težav.

-Helena Čebulin

JP Prlekija d.o.o.

Naše podjetje JP Prlekija d.o.o. je pričelo sodelovati s podjetjem Infotim v letu 2017, takrat sicer samo z enim terminalom za popis daljinskih vodomerov. Vzporedno z obstoječim sistemom za popis so nam vzpostavili okolje v katerem smo lahko zelo dobro preverili delovanje programske opreme, tako na računalniku kot na terenu z dlančnikom. S sistemom smo bili zelo zadovoljni, zato smo v začetku letošnjega leta v celoti prešli na njihov nov sistem Fusion, kateri deluje v oblaku oz. Web okolju. Fusion nam omogoča, da z enim orodjem in Android napravo popisujemo stanja daljinskih vodomerov treh različnih proizvajalcev.

-Borut Kovačič

Komunala Idrija

S sistemom eMR podjetja Infotim smo zadovoljni, saj nam omogoča hitrejši prenos podatkov o popisih vodomerov v obračunski program, tako daljinskih kot tudi ostalih, ki so že nameščeni pri naših uporabnikih in jih popisujemo ročno.

-Mateja Rejc

VIK NG

Pri sodelovanju s podjetjem Infotim Ržišnik Perc d.o.o. želim izpostaviti, da software zadovoljuje naše potrebe po odčitovanju, uporabniki so - smo ga hitro sprejeli. Poudariti moram še, da je tehnična podpora odlična, fantje so strokovni – vedno in dosegljivi – ko jih potrebujemo! Vse to se seveda odraža pri veliko večjem številu mesečnih odčitkov. Z veseljem bomo sodelovali tudi v prihodnje.

-Edvin Roth