Domov - Varnostne rešitve - Tempest oprema

Tempest oprema

Trendi v svetu kažejo, da  podatki in informacije niso več  varni, če se le ti prenašajo s standardno računalniško opremo. Na trgu obstaja mnogo naprav, ki  so namenjeni prestrezanju podatkov, prisluškovanju signalov. Napadalec je vedno en korak pred uporabnikom. V današnjem svetu je razkrivanje tajnih podatkov zelo pereč in pogost problem tako v gospodarstvu kot v politiki.  Da bi zagotovili ustrezno varnost, mora informacijska oprema ustrezati določenim standardom, ki jih imenujemo TEMPEST standardi.

Naše podjetje vam skupaj s partnerjem ponuja celotno paleto informacijske opreme s certificiranimi TEMPEST standardi (od računalnika, prenosnega računalnika, tiskalnikov, scanerjev …).

Informacijska oprema je lahko v standardni izvedbi ali po potrebi v robustni.

EUROTEMPEST je podjetje, specializirano za zagotavljanje certificiranih TEMPEST računalniških sistemov, perifernih naprav in storitev za obrambne ostanove, ministrstva in ostale vladne stranke v Evropi.

Imajo več kot 30 let izkušenj pri svetovanju strankam kako zaščititi njihov sistem pred nezaželenimi dostopi. Njihovo osebje je usposobljeno za certificiranje naprav in sistemov  po najvišjih standardih Nata SDIP.