Domov - Aktualno - Finalisti za European Business Awards 2012/2013

Finalisti za European Business Awards 2012/2013

Na izboru za European Business Awards, ki že od leta 2007 nagrajuje najbolj inovativna podjetja v Evropi, se je skupina Ržišnik Perc, katere del je tudi naše podjetje Inftoim Ržišnik Perc, uvrstila med nacionalne finaliste v kategoriji za podjetje leta.

Evropsko poslovno priznanje je namenjeno spodbujanju odličnosti, najboljših praks in inovacij v evropski poslovni skupnosti. V skladu s širšimi cilji Evropske unije odbor za podelitev nagrade spremlja reprezentativna podjetja v različnih evropskih državah in najboljša povabi k tekmovanju. Neodvisna žirija prestižnih ekonomistov, akademikov, poslovnežev, politikov in publicistov namreč vsako leto oceni prijave več kot 200 podjetij in finalistom desetih kategorij podeli priznanje Častni trak (Ruban d' Honneur).

Skupino Ržišnik Perc sta leta 1991 ustanovila Andrej Ržišnik in Andrej Perc kot biro za arhitekturno in grafično oblikovanje. Dejavnost podjetja se je hitro širila in prerasla v poslovno skupino. Danes njena podjetja zaposlujejo več kot 100 strokovnjakov, ki letno ustvarijo nad 10 milijonov prometa na svetovalnih in strokovnih storitvah s področja  projektiranja, trženja in informatike. Skupina je v letu 2011 ustvarila 47.537 € dodane vrednosti na zaposlenega - njen skupni imenovalec je namreč poslovna filozofija, ki temelji na transparentnih medsebojnih odnosih, strokovnosti in znanju.

Poleg matične družbe Ržišnik Perc, skupino sestavljajo tri storitvena podjetja, Protim Ržišnik Perc arhitekti in inženirji, Creatim Ržišnik Perc tržne komunikacije in RP invesitcije, ter naše podjetje Infotim Ržišnik Perc, poznano predvsem po razvoju informacijskih sistemov in lastnih programskih rešitev.

Skupina Ržišnik Perc

<< Nazaj na vse novice